Om oss

Kvalitetsleverandør av maskiner for etikettering og produktmerking.

ipro

Ipro er en kvalitetsleverandør av etikettmaskiner, etikettskrivere, fyllemaskiner, vekter, software til veiing, print og etikettering.

Våre etikettmaskiner er designet til å ta på seg enhver oppgave, enten det er snakk om rundtometikettering, sideetikettering eller toppetikettering. Det vil si at du har mulighet for etikettering fra alle sider av produktet, uansett hvilken form det har. I Ipro har vi både hel og halvautomatiske løsninger innen etikettering. Se våre etikettmaskiner her.

Våre etikettskrivere tar seg av utskrift og etikettering til alle typer produkter. I vårt sortiment av etikettskrivere har vi blant annet blekkstråleskrivere, transfer printere, thermo printere til produktmerking, kartongmerking og pallemerking. Alle våres etikettskrivere kan leveres med applikator.

Ipro tilbyr pakkeløsninger for å dekke våre kunders unike behov innen etikettering/produktmerking. Vi har også en egen pakkeløsning for etikettering av øl og vinflasker. I tillegg skreddersyr vi komplette linjer fra A til Å.

Hvis du ønsker å vite mer om våre maskiner, finner du detaljert informasjon i menyen under «våre produkter».

Vi har 40 års erfaring i bransjen, noe som har gjort oss til en god partner når det gjelder etikettmaskiner og produktmerking. Ipro sørger for et tett samarbeid mellom kunde og leverandør, hvor vi sikrer et optimalt resultat som dekker ditt behov innen etikettering. Vi gjør produktmerking enkelt.

Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker en uforpliktende prat rundt våre etiketteringsløsninger.

Vi er 3 entusiaster som lever av å klistre lapper på ting. 
Etikett, klistremerke, tag, label… kjært barn mange navn.

Espen skrur på alt som har skruer. Det finnes snart ikke en gjenstand han ikke har skrudd på eller gransket. Ihuga nysgjerrig på teknikk og alt som rører seg pluss at han er daglig leder for IPRO og har hovedansvaret for at maskineriet fungerer.
På privaten digger han modellfly og alt som har motor. Kan det startes – så bør det startes.

I tillegg har vi gode leverandører og flinke folk som hjelper oss med å oppnå det du som kunde setter pris på – nemlig en bra løsning som fungerer.